ericaingc.blogg.se

Aupair i Gran Canaria

Jag suger på att blogga!

Publicerad 2014-01-25 18:43:19 i Allmänt,

Mycket har hänt sen sist, jag har gjort alla proven i skolan nu, skönt! hoppas att jag klarade det, men det är tveksamt! Förra helgen åkte jag till Barcelona, så mysig stad! Superfin!
I torsdags när vi skulle till skolan åkte vi bussen som vanligt och hoppade av på busshållsplatsen mitt i stan och där stod det två poliser och jag sa lite skämtsamt att poliserna va på G den dagen, eftersom det va typ den åttonde och nonde polisen jag sett. När vi kommer närmre ser vi att det ligger en kropp med en heltäckande filt över sig, bara några meter från oss! Vet inte vad som hade hänt men det kändes hemskt ändå! Usch, hade lite ont i magen efter det där.
Igår var det födelsedagsfest för nån tjej så vi va hemma hos Pablo, vilken lägenhet! På tolfte våningen med utsikt över hela La Minilla och hamnen, woow! Gick hem därifrån kl 3 i morse, va super trött och har legat på halvlur hela dagen idag! Men nu är det dags att vakna till, duscha, äta och göra sig i ordning för kvällen =)
Imorgon kommer min familj :D Som jag har längtat!!

Halloj!

Publicerad 2014-01-12 13:50:00 i Allmänt,

Ja jag lever fortfarande!
I torsdag började jag i skolan igen och vi fick tillbaka ett testprov som jag klarade galant! 
I fredags åkte jag och Carla på gymmet och tränade, riktigt tungt pass vilket va sååå skönt!! Efter det hämtade vi barnen och åkte till Las arenas och åkte skridskor. Har de senaste åren trott att jag inte kan åka skridskor, men det kunde jag visst! Å super kul va de :D Roligt att åka och roligt och titta när spanjorerna åkte, hälften höll sig i rinken och gick runt..
Igår var jag och barnen nere vid poolen efter vi vaknat till liv. Riktigt varmt och skönt, vilket det är idag också =) På kvällen drog jag över till Layla med en flaska vin, planen var att vi skulle dricka lite vin och plugga, men det var lite folk hos henne som tittat på fotboll så det blev inte så mycket pluggande och vinflaskan, den drack jag upp på egen hand! ;)
Idag ska vi nog göra ett nytt försök att plugga, annars går nog jag över till poolen och sover i en solstol istället!

Uppdatering!

Publicerad 2014-01-07 23:58:27 i Allmänt,

så duktig va jag på att uppdatera ja!
Mycket har hänt sedan sist och jag orkar inte skriva allt! Har firat jul och nyår i sverige iaf och kom tillbaka hit för 4 dagar sen =)
Kom hit i fredags och har bara slappat och legat och solat varje dag, såå skönt fast jag bränt mig! =) Tog mitt första dopp i havet i lördags oxå! Det blåste så mkt att man bara kunde stå på samma ställe så var det vatten till anklarna och när en stor våg kom blev det vatten upp till nacken! Hur häftig känsla som helst när man känner att man dras med ut mot havet när vågen åker ut mot atlanten igen, aldrig varit med om det!
I söndags var det en stor dag här nere i Gran canaria, det var Reyes. Var ut och åt med Carla och några av hennes kompisar, sen skjutsade Ruyman mig till en av Laylas kompisar där det var fest. Efter vi varit där ett tag gick vi ut där det va en av de största gatufesterna och man fick till och med ha med sig sprit ut på gatorna! Var runt på alla möjliga ställen och hade så sjukt roligt och när det plötsligt va dags att åka hem va klockan 5 på morgonen.. Tiden går så fort här nere ;)
I mångads umgicks man med familjen och jag fick present från de 3 vise männen, träningsbyxor och sportbh, sen fick jag julklapp som också var träningsbyxor och en sportbh, de hade tydligen missuppfattat varann och köpt samma saker, men vad gör väl de, man kan inte få för många träningskläder!!
Idag började barnen i skolan igen! Lämnade dom, åkte och tränade och sen iväg och shoppade lite =) Blev till och med stoppad av polisen idag, första gången! ;)
vet inte varför den där bilden vill ligga sådär men den får väl göra de då!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela